Borràs qüestiona com informa l’’Ara’ sobre les llicències d’edat

“He estat qui ha abordat aquesta qüestió des de fa 14 anys i ara resulta que jo les vull blindar”, es queixa després d’haver-se compromès a suprimir-les

Laura Borràs
Laura Borràs

La presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, ha expressat a Twitter el seu malestar per la informació del diari Ara que publica que “Borràs defensa blindar les llicències per edat ja concedides”. Borràs ha reaccionat al comentari d’un usuari de la mateixa xarxa social, que deia a la presidenta de la cambra catalana que “ets la presa a abatre”.

“És increïble, de veritat. He estat qui ha abordat aquesta qüestió des de fa 14 anys i ara resulta que jo les vull blindar”, s’ha queixat Borràs, la qual es va comprometre a suprimir-les i no ho ha fet.

Malgrat que l’informe dels lletrats de la cambra no ho contempla, Borràs assegura que es tracta de “drets automàtics” i “consolidats”, i creu que la supressió de les llicències s’haurà d’aplicar en un “futur”, de manera que els treballadors que van demanar-les quan estaven vigents puguin gaudir d’aquest privilegi. Aquesta decisió ha comptat amb el suport de Junts i ERC.

“Realment, si això és periodisme…”, ha afegit Borràs amb una icona d’una persona tapant-se la cara amb la mà, en referència a la informació del diari Ara, que revela que el Parlament ha començat a pagar les 12 llicències per edat que estaven aturades des que es va conèixer que la cambra destinava 1,7 milions d’euros anuals a remunerar funcionaris majors de 60 anys que continuaven cobrant sense treballar.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.