Puigdemont esclata contra Espanya per Pegasus: “Aneu a la merda”

L’expresident català diu que no s’han d’asseure “amb aquesta gent” si no és per “decidir els termes de la separació”

L'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont
L'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont

L’expresident de la Generalitat i eurodiputat de Junts, Carles Puigdemont, ha esclatat contra el govern d’Espanya, a qui culpa de la intervenció de les comunicacions de més d’una seixantena d’independentistes i persones del seu entorn, efectuada amb el programa Pegasus.

En un missatge publicat a Twitter, ha difós l’etiqueta #aneualamerda, sumant-se a l’expressió que, en un comentari anterior, havia fet servir l’exvicerpresident d’Òmnium Cultural Marcel Mauri. “Aneu a la merda tots els qui heu violat les nostres vides i les de les nostres famílies. Miserables els qui ho feu i els qui ho justifiqueu”, ha publicat Puigdemont.

En el mateix tuit, l’expresident català ha defensat que “No ens podem asseure mai més en cap taula amb aquesta gent fins que hàgim de decidir els termes de la separació”, una nova expressió de rebuig a la taula de diàleg que l’actual president de la Generalitat, Pere Aragonès, encara vol mantenir amb el govern d’Espanya.

L’executiu espanyol i el CNI només han reconegut la intervenció de les comunicacions d’una desena de persones vinculades amb l’independentisme, i han assegurat que sempre s’han efectuat amb l’autorització judicial.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides