Junts d’Argentona fitxa l’exalcalde de la CUP, que va dimitir per abusos

La direcció de la formació del Maresme ofereix a Eudald Calvo ser el seu candidat a les municipals del 2023

Eudald Calvo
Eudald Calvo

Junts a la comarca del Maresme ha ofert a l’exalcalde de la CUP a Argentona, Eudald Calvo, ser el seu candidat a l’alcaldia del municipi el 2023, després que ho avali l’assemblea local del partit. Calvo va dimitir fa dos anys per un escàndol d’abusos sexuals que ell mateix va reconèixer.

Calvo va ser alcalde entre el 2015 i el 2020, fins que va dimitir després d’aflorar un cas d’abús sexual a una amiga de la seva parella sentimental de llavors, uns fets que el mateix Calvo va reconèixer i pels quals va demanar disculpes públicament.

La CUP va expulsar-lo de la militància després de tenir coneixement del cas i detectar que, inicialment, es negava a assumir responsabilitats dimitint del seu càrrec, com establia el protocol del partit.

Es dona la circumstància que l’alcaldable de Junts per Argentona a les eleccions locals del 2019 va ser Bernat Calvo, germà d’Eudald. Fonts del municipi apunten que tots dos podrien compartir el cap de llista per als comicis de maig del 2023.

(Visited 234 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari