Borràs insisteix a Junts que trenqui amb el PSC a la DiBa

La presidenta del Parlament pressiona Aragonès perquè abandoni la taula de diàleg i la candidatura dels Jocs d’Hivern

Laura Borràs
Laura Borràs

La presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, ha tornat a advocar perquè el seu partit, Junts, trenqui amb el PSC a la Diputació de Barcelona, aquest cop després que The New Yorker publiqués una investigació de Citizen Lab que atribueix a Espanya el ciberespionatge a almenys 65 figures de l’independentisme i la seva òrbita.

En una entrevista al programa Cafè d’Idees (La 2), Borràs ha recordat que la seva aposta ja era no pactar amb formacions com la dels socialistes, que per a ella “representen el 155”, i que segueix sent-ho ara, que troba que “representen el Catalangate. “No s’hi pot pactar, no s’hi pot governar”, ha considerat.

Així mateix, la presidenta de la cambra catalana ha apostat perquè el govern de la Generalitat vagi més enllà de congelar la seva relació amb el govern central, una decisió del president Pere Aragonès que jutja insuficient.

Borràs advoca per un trencament de relacions, “perquè també hi hagi alguna mena de reacció, de sotrac”, que inclogui la candidatura per organitzar els Jocs Olímpics d’Hivern del 2030.

La presidenta de la cambra catalana i dirigent de Junts també ha pressionat ERC perquè abandoni la taula de diàleg, argumentant que l’acord de govern entre totes dues formacions preveia que havien de passar a una altra fase si la taula fracassava, escenari que considera que és l’actual.

(Visited 177 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari