Albiach dona suport a Colau per tornar a ser alcaldable a Barcelona

La líder dels comuns ha assegurat que l'alcaldessa no acceptarà els “xantatges” de la “gent que intenta anar en contra de la transformació” de la capital catalana

La líder d'En Comú Podem, Jéssica Albiach, amb l'exministre d'Universitats, Manuel Castells, i l'alcaldesa de Barcelona, Ada Colau
La líder d'En Comú Podem, Jéssica Albiach, amb l'exministre d'Universitats, Manuel Castells, i l'alcaldesa de Barcelona, Ada Colau.

“És una gran alcaldessa i hi ha alguns projectes que cal culminar”. Amb aquestes paraules la líder dels comuns, Jéssica Albiach, ha fet costat a Ada Colau perquè es torni a presentar com a alcaldable a les eleccions a l’Ajuntament de Barcelona. A una entrevista a ACN, ha assegurat que per culpa de la pandèmia del Covid-19 hi ha transformacions que s’havien planificat, però que no s’han pogut realitzar a la velocitat desitjada i, per això, l’actual alcaldessa hauria de continuar quatre anys més al càrrec. Ha aclarit que és una decisió que ha de prendre Colau.

Albiach ha carregat contra la “gent que intenta anar en contra de la transformació” de la líder de Barcelona en Comú i ha recordat que ja han estat arxivades causes similars a la investigació per suposadament haver afavorit entitats amb subvencions municipals irregulars. “El problema és que genera soroll” i dona la sensació que “tots (els polítics) són iguals”, ha expressat. “No acceptarem xantatges de qui volen anar en contra del que la ciutat necessita”, ha sentenciat.

Colau sempre ha negat els rumors d’un futur canvi de Barcelona a Madrid amb el nou projecte de Yolanda Díaz. Però sí que ha proclamat la seva admiració per la iniciativa la vicepresidenta segona del Govern de Pedro Sánchez i ministra de Treball. La líder de En Comú Podem també s’ha mostrat favorable al projecte que “genera una ona d’il·lusió que desborda els partits”. “Els partits no són la finalitat i s’han d’adaptar als temps. Si penséssim a la inversa, cometríem el mateix error que els partits tradicionals”, ha declarat.

(Visited 59 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari