Prohibit fumar a totes les platges de Barcelona a partir del juliol

El regidor d'Emergència Climàtica, Eloi Badia, anuncia que les sancions rondaran els 30 euros

Platja de Barcelona
Platja de Barcelona

L’Ajuntament de Barcelona ha anunciat aquest divendres que, a partir de juliol, es prohibirà fumar a totes les platges de la capital catalana. La mesura arriba després de la prova pilot que es va fer l’any passat a quatre platges, i té l’objectiu, segons el consistori, de “facilitar llocs de convivència més saludables” i de reduir les burilles que es llencen a la sorra, un residu que triga més d’una dècada en degradar-se i que representa més del 25% dels residus marins.

Durant els mesos previs -abril, maig i juny- l’Ajuntament posarà en marxa una campanya informativa i de conscienciació dirigida als usuaris de les platges. A partir del juliol, quan la regulació entri en vigor, la Direcció de Platges i l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) es faran càrrec del seguiment de la normativa.

Segons ha explicat el regidor d’Emergència Climàtica, Eloi Badia, les sancions previstes rondaran els 30 euros i, abans d’imposar la multa, s’avisarà a la persona de la mesura. En cas que no obeeixi, sí que se la sancionarà.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “Prohibit fumar a totes les platges de Barcelona a partir del juliol”

  1. Va home va!, també prohibiran prendre el sol? Ja sabem que és molt perjudicial. Això si els gossos, gats i cavalls que s’hi cagin… ja ni ha prou de prohibir a tots sense respectar les diferències de pensament…Ah i jo no fumo… una mica de respecte i tolerància o prou pensament únic…

    Respon

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.