Els sindicats amenacen amb més vagues després de la tercera reunió

Denuncien que el departament d'Educació no porta "propostes concretes" per desbloquejar la situació

Primera jornada de vaga dels sindicats d'educació

La tercera jornada de negociació entre el comitè de vaga i el Departament d’Educació no ha acabat bé i, per ara, es manté la convocatòria d’aturades per als dies 29 i 30 de març. A través d’un comunicat després de la reunió, que ha durat unes dues hores, els sindicats avisen el conseller d’Educació, Josep González-Cambray, que si no hi ha avenços significatius, “la vaga no s’acabarà el 30 de març”.

El portaveu del comitè de vaga, Marc Martínez, ha assegurat que la “voluntat de diàleg” que exhibeix el departament en roda de premsa ha d’anar acompanyada per “propostes concretes” per revertir les retallades. “Les propostes de la conselleria són insuficients”, ha explicat abans d’afegir que si les coses no canvien, les mobilitzacions aniran més enllà.

Per part del departament d’Educació, la directora general de professorat i centres públics, Dolors Collell, ha declarat que el departament ha fet arribar propostes als sindicats i n’ha rebut de l’altra banda. “Són moltes propostes que requereixen temps”, ha assegurat abans d’afegir que hi ha parts en què estan en desacord, per la qual cosa hauran de continuar trobant-se. “Ens trobarem tants dies com calguin”, ha conclòs.

Tant Collell com els sindicats han rebutjat donar detalls de com avança la negociació, tot i que han confirmat que es tornaran a reunir dilluns.

(Visited 75 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari