La Generalitat es personarà com a acusació en la derivada del 3% sobre Triacom

El president Aragonès pren la decisió sobre l’afer dels pagaments de TV3 en el cas de presumpte finançament irregular de Convergència

Pere Aragonès
Pere Aragonès

La Generalitat de Catalunya es personarà com a acusació particular en la peça separada del cas del 3% corresponent a l’afer de Triacom, pel possible perjudici causat a empreses públiques, entre les quals la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), per la trama de presumpte finançament irregular de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC).

Segons ha avançat El Periódico, el president Pere Aragonès ha adoptat la decisió de personar la Generalitat en aquesta derivada perquè entén que els fets reflectits en la investigació poden haver afectat “els interessos i l’esfera jurídica” de l’Administració catalana. La petició ja ha estat enviada a Santiago Pedraz, el jutge instructor del cas del 3% a l’Audiència Nacional.

En aquesta peça separada s’investiga si la productora Triacom, dirigida per l’imputat en el cas Oriol Carbó -exgerent de TV3-, va ajudar a canalitzar fons per finançar irregularment CDC, uns fets presumptament constitutius dels delictes de frau contra l’Administració, malversació, tràfic d’influències i suborn.

(Visited 84 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari