Amb qui es torna a enfadar l’independentisme més radical?

Junqueras rep un petó de Vaquerizo

Amb Oriol Junqueras. Aquest cop, els independentistes més radicals, paradoxalment ubicats ara a Junts, no perdonen al líder d’ERC que s’hagi prestat a participar en el programa Encuentros Inesperados, nou format televisiu que va estrenar-se ahir a la Sexta sota el segell de Producciones del Barrio -del periodista Jordi Évole– i que condueix Mamen Mendizábal. Les xarxes socials bullen amb crítiques a Junqueras. Les garrotades li plouen a banda i banda del conflicte, els crítics amb l’independentisme i els seus màxims defensors censuren l’exposició del republicà en un programa que l’aparella amb l’histriònic artista madrileny, Mario Vaquerizo.

El programa va reunir primer aquest duet tan desigual i després els va ajuntar en una mateix taula amb l’actor Alberto San Juan i l’articulista Ana Iris Simón. Però no ho va fer per parlar de política o d’una de les altres professions dels convidats presents, ho va fer per parlar de religió.

Per a acabar-ho d’adobar, Junqueras i Vaquerizo mostren durant el programa bona sintonia. Fins i tot, Vaquerizo li fa un petó al polític independentista sorprès per les seves coincidències religioses. Un petó que està sent motiu de broma a les xarxes socials.

(Visited 318 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari