Amb qui es torna a enfadar l’independentisme més radical?

Junqueras rep un petó de Vaquerizo

Amb Oriol Junqueras. Aquest cop, els independentistes més radicals, paradoxalment ubicats ara a Junts, no perdonen al líder d’ERC que s’hagi prestat a participar en el programa Encuentros Inesperados, nou format televisiu que va estrenar-se ahir a la Sexta sota el segell de Producciones del Barrio -del periodista Jordi Évole– i que condueix Mamen Mendizábal. Les xarxes socials bullen amb crítiques a Junqueras. Les garrotades li plouen a banda i banda del conflicte, els crítics amb l’independentisme i els seus màxims defensors censuren l’exposició del republicà en un programa que l’aparella amb l’histriònic artista madrileny, Mario Vaquerizo.

El programa va reunir primer aquest duet tan desigual i després els va ajuntar en una mateix taula amb l’actor Alberto San Juan i l’articulista Ana Iris Simón. Però no ho va fer per parlar de política o d’una de les altres professions dels convidats presents, ho va fer per parlar de religió.

Per a acabar-ho d’adobar, Junqueras i Vaquerizo mostren durant el programa bona sintonia. Fins i tot, Vaquerizo li fa un petó al polític independentista sorprès per les seves coincidències religioses. Un petó que està sent motiu de broma a les xarxes socials.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.