Elena, partidari de la proposta del Síndic barceloní d’habilitar espais per fer botellots

El conseller d'Interior afirma que el fenomen no desapareixerà i que cal anar "per aquest camí"

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, a Ràdio Estel

Foto: @interiorcat

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, s’ha mostrat partidari de la proposta del Síndic de Barcelona d’habilitar espais al carrer per fer-hi botellots i ha apostat per “endreçar-los” mitjançant la col·laboració entre els ajuntaments, les entitats i el sector de l’oci nocturn. En una entrevista a Ràdio Estel, ha admès que encara no ha llegit la proposta del Síndic, però ha assenyalat que aquest fenomen no desapareixerà i que, per tant, cal abordar-lo.

“Un diputat del PP va dir que això era cursi. Jo suposo que ell s’imaginava més aquella escena de la Policia Nacional entrant a garrotades en un parc de Madrid on hi havia 1.000 persones que va acabar com el rosari de l’aurora”, ha comentat el conseller, que ha relacionat aquesta mena de situacions, com la que es va produir durant les darreres festes de la Mercè, amb el tancament de l’oci nocturn i la impossibilitat d’organitzar festes a causa de la pandèmia.

Elena ha apostat per la “complicitat” entre organitzadors, institucions i cossos policials per canalitzar les ganes de sortir de festa al carrer i que les celebracions puguin transcórrer de manera organitzada. En aquest sentit, ha considerat que les mesures a prendre “han d’anar per aquest camí” ja que, segons ha assenyalat, no és una situació gaire diferent de la que es dona en altres festes juvenils en les quals hi ha punts liles, controls d’accés, servei de bar i presència policial per si hi ha algun incident.

(Visited 116 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari