Què no li perdona Vergés a Borràs?

Borràs amb Vergès

L’exconsellera de Salut i ara vicepresidenta del Parlament, Alba Vergés, no ha perdonat ni perdona encara que la llavors candidata de Junts i ara presidenta del Parlament, Laura Borràs, aprofités el debat electoral del 14-F per anunciar el nom de Josep Maria Argimón com a substitut de Vergés al capdavant de la conselleria de Salut a proposta de Junts.

Així, l’altre dia, Vergés va aprofitar l’oportunitat que li brindava El Nacional per tirar-li en cara: “Va ser un joc brut en el qual crec que no s’ha d’entrar. No havia sortit cap nom, estàvem en plena tercera onada, acabàvem d’iniciar la vacunació per a tota la població, estàvem en ple desplegament… Home, no agrada això! La candidata de Junts deixa anar un nom per substituir-me”.

Cal recordar que llavors Argimón era el número dos de Vergés a la conselleria de Salut i que, com diu l’exconsellera, l’anunci es va produir en un moment delicat, en plena tercera onada i a l’inici de la vacunació. Justament per aquests motius, Vergés havia decidit no fer campanya i centrar-se en les seves responsabilitats al capdavant de la conselleria. La indiscreció de Borràs afegia tensió a la conselleria.

Consta que la pulla de la vicepresidenta Vergés no ha agradat a la presidenta Borràs, que viu aquests dies, després que esclatés el cas de Pau Juvillà, un dels pitjors moments des que va arribar a la presidència de la càmera catalana. Les dues treballen plegades ara a la mesa del Parlament.

(Visited 256 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari