Desconvocada la vaga d’autobusos a Barcelona prevista pel Mobile

Han arribat a un acord amb una actualització de les taules salarials i un bonus depenent de la satisfacció dels usuaris

UGT desconvoca la vaga d’autobusos a Barcelona anunciada per la setmana vinent, coincidint amb el Mobile World Congress 2022. Els treballadors de TMB i l’empresa han arribat a un acord favorable per la plantilla, que passa per una actualització de les taules salarials i un bonus segons la satisfacció dels usuaris. La vaga d’autobusos de TMB coincidia amb el Mobile World Congress i estava convocada del 28 de febrer al 3 de març. Una parada que coincidia amb la vaga als FGC pel sindicat de maquinistes SEMAF.

El concepte salarial complement del lloc de treball, pendent d’actualitzar segons el càlcul fixat al conveni de l’empresa, s’actualitzarà en les taules salarials de la nòmina del febrer del 2022. L’acord recull que l’abonament dels endarreriments respecte a 2020 i 2021, però, quedarà pendent d’abonar.

Sobre la negociació del conveni col·lectiu en curs, s’estableix, tot i que està condicionat que es ratifiqui per la comissió negociadora del conveni, la creació d’un bonus de màxim 610 euros l’any pel compliment d’objectius: la meitat d’aquest bonus s’aconseguiria amb l’increment de validacions cada any i el nivell de satisfacció dels usuaris.

(Visited 55 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari