Agressió contra un manifestant del tall de la Meridiana

El conductor d'un vehicle ha donat un cop de puny a un home, que ha requerit assistència mèdica

Imatge dels manifestants de Meridiana Resisteix a l'estació Sant Andreu Arenal

Foto: @VeinsMeridiana

El darrer tall de l’avinguda Meridiana de Barcelona ha acabat amb incidents. Aquest dilluns al vespre, el passatger d’un cotxe que no podia avançar a causa del tall ha agredit un dels manifestants independentistes que estaven en la protesta, la qual es manté diàriament malgrat la prohibició del Departament d’Interior de fer-la en mig de l’avinguda.

En els vídeos que s’han difós a les xarxes socials sobre l’incident es veu com l’agressor dona un cop de puny al manifestant i, immediatament, diverses persones que estaven presents s’interposen entre els dos. El cop va fer perdre el coneixement uns segons a l’home que el va rebre, segons ha explicat ell mateix a Twitter, i va ser traslladat amb ambulància a l’Hospital Vall d’Hebron per rebre l’assistència mèdica necessària a causa del traumatisme.

En la piulada, l’home ha recriminat als Mossos d’Esquadra la seva “inacció” i no haver “protegit el dret a manifestació”, fets que, a parer seu, han fet “proliferar” el conflicte d’aquest dilluns. Per altra banda, els col·lectius de veïns contraris als talls de la Meridiana han assegurat que els agents permeten habitualment als manifestants tallar l’avinguda “un mínim de mitja hora”, malgrat la prohibició d’Interior, i es queixen que un grup “minúscul” de gent causi afectacions cada dia en la ciutat.

La Generalitat va decretar que la concentració s’havia de traslladar uns metres, davant l’estació Sant Andreu Arenal, per tal de no causar més greuges als veïns de la zona i als comerciants, però el col·lectiu Meridiana Resisteix es nega a acatar-ho.

(Visited 317 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari