El personal del Parlament estudia denunciar per les llicències i Juvillà

Entenen i critiquen que se'ls ha tornat a atacar, "posant en qüestió la seva imparcialitat i professionalitat"

Laura Borràs i Pau Juvillà
Laura Borràs i Pau Juvillà

El personal del Parlament està estudiant iniciar accions legals contra la Cambra catalana per la decisió de la Comissió d’Afers Institucionals (CAI) de revocar les ‘llicències per edat’ i també per l’atac que, al seu parer, han rebut en el cas de la retirada de l’escó de l’exdiputat de la CUP Pau Juvillà.

Així ho desprèn un comunicat d’aquest divendres del Col·lectiu Ronda, bufet al qual s’han adreçat per estudiar emprendre aquestes accions legals. En l’escrit critiquen que amb la decisió de suprimir les llicències per edat es “transforma en paper mullat el principi de negociació col·lectiva i el dret de la llibertat sindical”.

Així mateix, han retret que durant el cas de la retirada de l’acta de Juvillà es va emprendre un nou “atac, posant en qüestió la imparcialitat i professionalitat” del personal del Parlament, i han insistit que treballen per preservar el prestigi de la cambra, no per obstaculitzar-ne el funcionament: “Totes les afirmacions que s’han fet aquests dies contra els funcionaris del Parlament formen part d’una batalla política que no té res a veure amb nosaltres i que no s’ajusten a la veritat”, manifesten.

Així, al·ludeixen sense citar-la la presidenta del Parlament, Laura Borràs, qui, en la seva intervenció a la Junta de Portaveus va acusar els funcionaris d’haver treballat de manera improcedent i va apuntar que era “una anomalia” que funcionaris de la casa actuessin per ordres de la secretària general, que obeïa la Junta Electoral Central, sense que la Mesa ho sabés: “És inadmissible”, va sentenciar.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.