La CUP tracta Aragonès de continuador de CiU després de deixar-lo plantat

Carles Riera afirma que el president practica el peix al cove i que "estem a l'oposició"

Carles Riera
Carles Riera

La CUP, per boca dels seus diputats Carles Riera i Eulàlia Reguant, ha marcat distàncies un cop més amb el govern de la Generalitat l’endemà de deixar plantat el president Pere Aragonès en la conferència que va oferir per motiu del primer aniversari de les darreres eleccions catalanes.

Un any després que l’independentisme revalidés en aquella contesa electoral la seva majoria parlamentària, Riera ha manifestat, en declaracions al programa Cafè d’Idees (La 2, RNE), que el govern català està “incomplint en la seva majoria” l’acord d’investidura i que “estem a l’oposició”. A més, ha lamentat que, en el discurs d’aquest dilluns, Aragonès “s’adreça, fonamentalment, al Partit Socialista, al qual ha fiat d’alguna manera la seva estratègia i el seu futur”, en referència a la taula de diàleg.

“Cada vegada tens més la sensació que parla un representant de la refundació de Convergència i Unió“, ha criticat Riera, concretant que parla de “peix al cove i d’una total manca de perspectiva i de projecte de futur pel país des del punt de vista dels grans reptes amb els quals van començar aquesta legislatura”, que segons ell són un “gir a l’esquerra” i la “resolució democràtica del conflicte polític”.

Pel que fa a l’absència de la CUP en la conferència d’Aragonès, Riera ha dit que no volien “avalar ni ser la claca” del seu discurs perquè, segons assegura, tenien “l’absoluta certesa” que no aportaria “res de nou”.

Per la seva part, la diputada Eulàlia Reguant ha manifestat al programa Aquí Cuní (Cadena SER) que advoquen per un nou referèndum i per posar “la mirada a la comunitat internacional”.

(Visited 65 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari