Quin alt càrrec de la Generalitat declara un crèdit en favor de Junts?

Cesca Domènech
Cesca Domènech

Cesca Domènech, la directora general d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Drets Socials de la Generalitat, ha fet constar un crèdit en favor de Junts, per un import de 1.500 euros, en la seva declaració oficial de béns i patrimoni.

Aquest és un cas singular entre els nombrosos crèdits que apareixen en les desenes de declaracions incloses en les taules que ha publicat la Generalitat aquest mes de gener: cap altre alt càrrec de la Generalitat explicita que ha demanat un crèdit a favor del seu partit.

Domènech, que va accedir al càrrec el passat mes de juny, és l’esposa de l’exconseller d’Interior i actual president d’Infraestructures.cat, Miquel Buch, i forma part de l’ampli contingent de figures de Convergència que es va passar a Junts. De fet, va ser secretària executiva de Militància i Participació de Convergència entre els anys 2012 i 2016.

Abans d’incorporar-se a Drets Socials, havia treballat des del 2018 com a personal eventual del Departament de la Presidència, a les ordres de les conselleres Elsa Artadi i Meritxell Budó, i, anteriorment, havia estat la responsable de l’oficina del delegat territorial del govern de la Generalitat a Barcelona del Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda.

(Visited 337 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari