Els comuns i Ciutadans demanen la dimissió de Borràs pel cas de Juvillà

El portaveu d'En Comú Podem també demana a ERC i la CUP que retirin la confiança a la presidenta del Parlament

Laura Borràs

Els comuns i Cs han demanat la dimissió de la presidenta del Parlament, Laura Borràs, pel seu paper en la resolució del conflicte oberta amb la Junta Electoral Central (JEC) arran de la retirada de l’escó al diputat de la CUP Pau Juvillà. Els dos partits consideren insuficients les explicacions que ha donat Borràs i critiquen la manera com ha gestionat el cas.

“La presidenta del Parlament no pot continuar exercint les seves funcions i ha de dimitir perquè se li ha escapat la gestió del Parlament de les mans”, ha dit el portaveu d’En Comú Podem, David Cid.

Per la seva banda, la formació taronja acusa Borràs de ser una presidenta “dèspota, sectària i indigna” i li ha reclamat que doni explicacions “públicament” sobre com s’ha gestionat la retirada de l’escó de Juvillà.

El portaveu de Cs, Nacho Martín Blanco, ha assegurat que Borràs ha de plegar “pel seu sectarisme, per la seva falta de transparència i la degradació del Parlament”.

Cid ha anat fins i tot un pas més enllà i ha demanat a ERC i a la CUP que “retirin la confiança” a Borràs perquè considera “una presa de pèl” com s’ha resolt el cas Juvillà.

(Visited 141 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari