Pueyo conserva l’alcaldia sense afrontar la moció de censura

El PSC de Lleida no aconsegueix els 14 suports necessaris perquè prosperi

L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo.
L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo.

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo (ERC), no afrontarà finalment una moció de censura, ja que la iniciativa per rellevar-lo en el càrrec, impulsada pel PSC, no sumarà els suports necessaris per prosperar abans d’aquest dijous a la mitjanit, quan s’exhaureix el termini.

Els comuns no s’han implicat en la moció, que necessitava obtenir 14 vots per tirant endavant, i el PSC ha renunciat a presentar-la perquè només n’ha aplegat 13, segons ha explicat Fèlix Larrosa, cap de l’oposició local.

D’aquesta manera, Pueyo ha estat ratificat com a alcalde i els pressupostos són aprovats provisionalment, per bé que amb un retard de dos mesos lamentat pel mateix Pueyo, que també ha considerat que ara s’ha tancat un “període d’incertesa”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.