El comitè de direcció de Mercadona acorda incrementar un 6,5% el sou de la plantilla

El comitè de direcció de Mercadona, empresa de supermercats físics i de venda online, ha acordat, en coherència amb el seu Model de Qualitat Total, apujar un 6,5% el sou de tota la plantilla per garantir el poder adquisitiu de les més de 93.300 persones que té a Espanya.

 Aquesta mesura s’adopta dins d’un escenari complex com el que s’està vivint i en què totes les persones que formen part de la companyia són essencials per adaptar-se amb agilitat i determinació, perquè són el millor actiu dels clients: com més satisfan “El Cap” (com s’anomena internament el client), més avança Mercadona. 

 A partir del mes de gener d’enguany, el salari mínim d’entrada a Mercadona durant el primer any serà de 1.425 euros bruts al mes, és a dir, 87 euros més al mes que l’any 2021. 

 

Una política de recursos humans pionera en el sector 

 Mercadona fa anys que impulsa una política de recursos humans pionera en el sector, que aposta per la conciliació, la formació i el desenvolupament personal i professional dels treballadors i les treballadores. 

Amb aquest increment salarial, reforça la seva aposta per l’ocupació estable i de qualitat que porta a terme des de fa més de 25 anys, quan va decidir iniciar el procés de convertir en fixa tota la plantilla.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.