Perquè molts independentistes s’han enfadat amb Carles Porta?

Perquè aquest dilluns Movistar+ estrena a les 22:30 hores la versió castellana de Crims. Molts independentistes no han paït bé que Carles Porta hagi acceptat la proposta d’aquesta plataforma perquè difongui canal #0 i en castellà quatre capítols de la sèrie Crims que dirigeix a TV3 i Catalunya Ràdio al. En uns dies on el debat sobre el conflicte lingüístic a Catalunya ha agafat força volada, molts independentistes ho han interpretat com una traïció per part de qui consideren un dels seus.

Movistar+ ha distribuït a les xarxes un vídeo d’uns 30 segons on Porta s’adreça a la càmera i diu en castellà: “Hola ¿Os gustan las buenas historias? Recordáis el crimen de la Guardia Urbana de Barcelona. Un cadàver en el maletero de un coche calcinado es el punto de partida de uno de los asesinatos más rocambolescos de la historia negra de nuestro país. Soy Carles Porta, periodista y escritor y os voy a explicar el crímen de la Guardia Urbana”. Després apareix un cotxe en flames sobre el qual es pot llegir “El crimen de la Guardia Urbana. Poner luz en la oscuridad. Crímenes. De Carles Porta”. L’expressió ‘nuestro país’ ha sonat fatal a les orelles dels que només tenen un únic país: Catalunya.

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha pagat a True Crime Factory, la productora de Carles Porta, 68.000 euros perquè faci la nova temporada de Crims a Catalunya Ràdio i els seus mitjans digitals i 1.288.314,70 euros a True Crime Factory i Goroka Contents, una productora del grup Lavínia, per la tercera temporada de la sèrie a TV3. Movistar+ no ha donat a conèixer quant ha pagat pels quatre capítols de la versió castellana.

(Visited 528 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari