El Govern finalitza el toc de queda i estudia eliminar el passaport covid

La comissió delegada en matèria de covid confirma la fi del confinament nocturn a partir de la nit de dijous a divendres

Tal com va anunciar el Govern la setmana passada, el confinament nocturn finalitzarà la nit de dijous a divendres. Així ho ha confirmat aquest dilluns la comissió delegada del govern en matèria de covid.

Aquest dimarts està previst que l’executiu acabi de decidir si hi ha canvis o no en la resta de mesures per frenar els contagis, com ara l’ús del passaport covid en la restauració i gimnasos, el límit de 10 persones en les reunions socials, els aforaments reduïts o el tancament de l’oci nocturn.

Es preveu que els acords s’anunciïn en la roda de premsa posterior al consell de govern d’aquest dimarts al migdia. De moment, s’estudia la possibilitat d’eliminar el passaport covid. La resta de restriccions podrien prorrogar-se.

La reunió de la comissió delegada per la covid, de format telemàtic, l’ha encapçalat aquesta tarda el president de la Generalitat, Pere Aragonès. A la trobada també hi han participat el vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró; la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, i els consellers d’Interior, Joan Ignasi Elena; de Salut, Josep Maria Argimon; d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, i de Drets Socials, Violant Cervera.

Les mesures que encara hi ha vigents són les que es van anunciar el 20 de desembre i s’havien d’acabar el 7 de gener, però es van prorrogar 14 dies més. Una pròrroga que s’acaba a finals d’aquesta setmana.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.