Roben 208.000 tests d’antígens d’un magatzem de Badalona

Els Mossos d'Esquadra sospiten que els lladres tenien informació prèvia de l'arribada del material

L’empresa Top Creations, amb seu a Premià de Dalt, ha sofert el robatori de 208.000 tests d’antígens en un magatzem de Badalona. La companyia, dedicada a la importació a l’engròs de productes procedents de la Xina, acabava de rebre el carregament amb 520 caixes de proves d’antígens, que tenen 400 unitats de test cadascuna d’elles. Segons La Vanguardia, el botí està valorat en més de mig milió d’euros.

El robatori es va produir divendres passat, 31 de desembre, a la tarda en el local de Badalona, on no hi havia alarma ni càmeres de seguretat. Els lladres van forçar una porta i van sortir hores després de la nau en una furgoneta de l’empresa que tenia les claus posades. Malgrat haver-hi un altre tipus de material, els assaltants només es van emportar els tests d’antígens, la demanda dels quals s’ha incrementat notablement en les últimes setmanes.

Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la investigació després de la denúncia presentada per l’empresari afectat. Els agents han pogut marcar les pautes del moment del robatori gràcies a les càmeres de seguretat d’una empresa situada en el mateix lloc.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides