TMB exculpa el conductor de bus acusat de no obrir la porta a dues joves

L'empresa finalitza la investigació i conclou que el xofer va deixar baixar les noies quan van sol·licitar la parada

Un autobús H16 de Barcelona

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha afirmat que el conductor de l’autobús H16 investigat per suposadament no obrir les portes a dues joves va actuar correctament va actuar correctament, ja que va obrir-les un cop es va demanar la parada. Aquesta és la conclusió de la investigació que l’empresa ha posat en marxa després que la mare de les noies -de 12 i 18 anys- hagués presentat una reclamació a l’Ajuntament de Barcelona, assegurant que el conductor no va obrir les portes durant dues parades, tot i que les seves filles ho van sol·licitar, i que no va fer-ho fins que la més gran va advertir que trucaria a la seva família.

Segons el comunicat de TMB, “les dades obtingudes del sistema de posicionament i els registres del vehicle concorden amb l’explicació donada pel conductor en les diverses entrevistes mantingudes”, i “indiquen que el bus va obrir les portes a la primera parada un cop realitzada la sol·licitud per baixar“. Així, l’empresa ha explicat que va passar de llarg les parades Passeig Taulat-Diagonal Mar i Passeig Taulat-Plaça Llevant “perquè no hi havia registrada cap sol·licitud de parada”, i que quan es dirigia a la següent, “es va fer la petició per baixar” i va aturar-se a Sant Ramon de Penyafort-Ronda Litoral, on haurien baixat les adolescents.

La direcció de TMB ha insistit en la “professionalitat de la seva plantilla”, la qual assegura que duu a terme la seva feina “atenent protocols i normatives que  tenen com a objectiu garantir la seguretat de la ciutadania”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.