Ja es poden reclamar les multes del primer estat d’alarma per la covid

La conselleria d'Interior ja ha engegat el web per demanar el retorn de les 24.000 sancions imposades

Controls pel confinament del Segrià

El Departament d’Interior ha posat en marxa el tràmit per a la devolució de les sancions per infraccions comeses durant el primer estat d’alarma (del 14 de març fins al 21 de juny del 2020) d’acord amb la sentència del Tribunal Constitucional 148/2021.

Per poder rebre l’import de la sanció abonada, les persones interessades han de facilitar les dades bancàries amb un formulari que ja està disponible al web d’Interior.

El retorn dels imports no serà immediat, sinó que un cop introduïdes les dades, caldrà fer les comprovacions i la tramitació corresponents per part de l’administració.

En total, els actes sancionats per normativa covid amb dret a devolució són 24.289.

És recomanable fer el tràmit telemàticament a través del web, ja que només cal omplir el formulari sense necessitat de signatura electrònica. De tota manera, també es pot fer presencialment a les oficines d’atenció al ciutadà, al registre del Departament d’Interior i als Serveis Territorials. Per fer-ho presencialment caldrà demanar cita prèvia.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.