Elena diu que compta amb Trapero sense concretar on

El conseller afirma que el major ha de tenir un "paper en el cos" dels Mossos d'Esquadra

Forn i Trapero
Forn i Trapero

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha assegurat que li ha ofert un lloc rellevant als Mossos d’Esquadra al major Josep Lluís Trapero després d’haver-lo destituït com a màxim responsable uniformat del cos. Elena, però, no ha concretat quin seria aquest nou destí del major Trapero dins de la policia de la Generalitat.

En una entrevista a l’ACN, el conseller Elena ha dit que “esperem que després de festes puguem parlar-ne amb més tranquil·litat”, afegint que “nosaltres creiem que ha de seguir tenint un paper en el cos, només faltaria, perquè és una persona molt potent”. Elena ha afirmat que Trapero ha fet una labor “extraordinària” al capdavant dels Mossos, tot i això, el titular d’Interior ha defensat el relleu de Trapero argumentant que ara cal un lideratge “més coral”.

En aquest sentit, Joan Ignasi Elena ha afirmat que des del seu departament s’està treballant a remodelar la Prefectura dels Mossos, i que aquesta estigui “construïda amb més d’una persona”. Elena ha defensat que han apostat pel nou comissari en cap, Josep Maria Estela, perquè és un comandament “especialitzat en la direcció i comandament dels dispositius territorials”.

Elena també ha insistit que s’ha explicat suficientment els motius del relleu del major Trapero, afirmant que “a vegades un creu que són uns motius i si no són aquests és que no s’ha explicat prou bé”. El conseller ha dit que s’ha fet el relleu de Trapero en el moment que s’ha aconseguit un nou sostre de la plantilla del cos de Mossos i la jubilació anticipada.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.