Borràs fa fora un diputat de Cs que acusa la presidenta de “totalitària”

L’expulsió s’ha produït després que la presidenta hagi ratificat el compromís de mantenir de moment l’escó de Juvillà

Nacho Martín Blanco

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, ha aprofitat el ple d’aquest dimarts sobre la salut mental per enviar un missatge de suport al secretari de la mesa i diputat de la CUP, Pau Juvillà, avui que s’ha fet pública la sentència del TSJC que el condemna a sis mesos d’inhabilitació per un delicte de desobediència.

Borràs ha ratificat davant dels diputats el seu compromís de “preservar els drets i deures” de Juvillà i la resta de parlamentaris de la cambra davant del que ha considerat un “abús” judicial.

La seva intervenció ha acabat amb una ovació dels diputats independentistes i amb la indignació dels diputats de Ciutadans. El diputat Nacho Martín Blanco, com és habitual en diverses de les intervencions de Borràs, ha demanat la paraula per criticar el que considera que és una “manca d’imparcialitat” de la presidencia de la cambra.

Borràs no li ha donat la paraula malgrat que Martín Blanco ha continuat cridant sense micròfon i qualificant de “totalitària” l’actitud de Borràs. Després d’advertir-lo, la presidenta l’ha expulsat del ple. La resta de diputats taronges han intentat denunciar la conducta de la presidenta del Parlament, però tampoc els ha donat la paraula.

(Visited 179 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari