Presó per a un presumpte agressor sexual de dones a Barcelona

El jutge el relaciona amb una agressió i quatre abusos comesos entre el gener i el novembre

Un agent dels Mossos d'Esquadra

El jutge ha decretat l’ingrés a la presó d’un home de 25 anys acusat presumptament d’assaltar dones pel carrer a Barcelona per a atacar-les sexualment. Els Mossos d’Esquadra el relacionen amb una agressió i quatre abusos comesos entre el gener i el novembre d’enguany i no descarten la seva connexió amb altres delictes, informa El Periódico.

La primera denúncia es va produir al gener, quan va assaltar una dona que entrava en el portal de la seva casa i la va agredir sexualment. El 23 de novembre, els mossos van detenir un home després de suposadament abusar d’una dona. Un grup de persones el van retenir en un comerç fins que van arribar els agents. Després de la detenció, va quedar en llibertat.

No obstant això, els investigadors el van detenir de nou el 2 de desembre en relacionar-ho amb la resta de casos gràcies al fet que les víctimes van reconèixer a l’agressor. L’home fugia suposadament amb bicicleta o en patinet i no dubtava a exercir la violència física contra les dones a les quals assaltava.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.