Quin conseller ha regalat un número de la Grossa als companys de Govern?

grossa
grossa

El conseller d’Economia de la Generalitat, Jaume Giró, ha sorprès els seus companys de Govern, tant de Junts com d’ERC, regalant números de la Grossa de Cap d’Any. El número és l’11017, una picada d’ullet al referèndum d’autodeterminació de l’1 d’octubre del 2017. Ho ha fet després de les tensions entre Junts i ERC pels pressupostos de 2022. Desconeixem si n’hi haurà prou per llimar asprors, però ho dubtem.

De moment i com a bons polítics, el que sí que han fet és fer volar coloms, i ja s’han pogut sentir algunes propostes per si el número guanya, com anar tots plegats a París amb parelles. Ho ha explicat el conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, ocupat i preocupat aquests dies per sentència del Tribunal Suprem que obliga a fer un 25% de les classes en castellà. El republicà ha explicat que es van trobar el número de la Grossa dins la carpeta de govern en l’executiva de dimarts.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides