La Generalitat suspèn l’ampliació del passaport covid “almenys fins dilluns”

El col·lapse de la web ha causat la suspensió temporal de la mesura, que seguirà vigent en l'oci nocturn

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon

Foto: @salutcat

El Govern de la Generalitat ha decidit suspendre temporalment l’obligatorietat de presentar el certificat covid per accedir a restaurants, gimnasos i residències de gent gran, després que el web on s’obté, La Meva Salut, hagi estat col·lapsat des d’ahir a la tarda. Ho ha anunciat el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, que ha explicat que l’ampliació del passaport covid romandrà suspesa “almenys fins dilluns”.

“La gent tindrà tot el cap de setmana i dilluns per descarregar-se el certificat amb més tranquil·litat”, ha comentat Argimon en la roda de premsa. El conseller ha assenyalat que “l’eina funciona” i que actualment s’està treballant per reforçar-la, i ha afegit que dilluns la comissió delegada de la covid-19 tornarà a reunir-se per analitzar la situació i decidir quan es torna a implantar el passaport covid en restaurants, centres esportius i residències.

Com ha publicat el Departament de Salut a les xarxes socials, “es tracta d’una suspensió temporal” de l’ús del certificat en aquests locals, però “es manté vigent als espais on ja ho era fins ara: oci nocturn i sales de ball“.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.