L’allau de visites col·lapsa el web de La Meva Salut

Diversos usuaris es queixen de la impossibilitat d'obtenir el certificat covid, necessari per accedir a restaurants, gimnasos i residències

Aplicació La Meva Salut

L’aval del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) a l’ús del certificat covid per accedir a restaurants, gimnasos i residències de gent gran ha causat una allau de visites a La Meva Salut per obtenir-lo, causant així el col·lapse de la web. El portal ha començat a tenir problemes de “lentitud” aquest dijous a la tarda, i el Departament de Salut va anunciar que “s’està treballant per donar resposta a totes les sol·licituds d’accés”, però les incidències han continuat aquest divendres al matí.

Diversos usuaris s’han queixat a les xarxes socials de la impossibilitat de descarregar-se el passaport covid, necessari des d’aquest divendres per accedir als locals interiors de la restauració, els centres esportius i les residències de gent gran. La Generalitat no ha precisat quan es resoldran els errors tècnics, però assegura que els primers dies pot haver-hi certa tolerància en l’exigència del certificat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides