L’allau de visites col·lapsa el web de La Meva Salut

Diversos usuaris es queixen de la impossibilitat d'obtenir el certificat covid, necessari per accedir a restaurants, gimnasos i residències

Aplicació La Meva Salut

L’aval del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) a l’ús del certificat covid per accedir a restaurants, gimnasos i residències de gent gran ha causat una allau de visites a La Meva Salut per obtenir-lo, causant així el col·lapse de la web. El portal ha començat a tenir problemes de “lentitud” aquest dijous a la tarda, i el Departament de Salut va anunciar que “s’està treballant per donar resposta a totes les sol·licituds d’accés”, però les incidències han continuat aquest divendres al matí.

Diversos usuaris s’han queixat a les xarxes socials de la impossibilitat de descarregar-se el passaport covid, necessari des d’aquest divendres per accedir als locals interiors de la restauració, els centres esportius i les residències de gent gran. La Generalitat no ha precisat quan es resoldran els errors tècnics, però assegura que els primers dies pot haver-hi certa tolerància en l’exigència del certificat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.