Es busca parella per a Yolanda Díaz

Els comuns sembla que tenen coll avall que la candidata del seu espai polític, amb Podem o sense, a la presidència del Govern espanyol en les pròximes eleccions estatals serà l’actual ministra de Treball, Yolanda Díaz.

Més enllà de les disputes que pugui tenir Díaz amb els seus per veure si pot o no redirigir l’espai cap a on ella vol, a Catalunya donen per fet que serà així. I és per això que des de Catalunya en Comú busquen una persona que des de Barcelona pugui liderar la seva llista, fent de parella política de Díaz i contribuint així al seu èxit. I és que sembla que Jaume Asens no acaba d’encaixar en el perfil que els comuns busquen per a aquest paper.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.