Es busca parella per a Yolanda Díaz

Els comuns sembla que tenen coll avall que la candidata del seu espai polític, amb Podem o sense, a la presidència del Govern espanyol en les pròximes eleccions estatals serà l’actual ministra de Treball, Yolanda Díaz.

Més enllà de les disputes que pugui tenir Díaz amb els seus per veure si pot o no redirigir l’espai cap a on ella vol, a Catalunya donen per fet que serà així. I és per això que des de Catalunya en Comú busquen una persona que des de Barcelona pugui liderar la seva llista, fent de parella política de Díaz i contribuint així al seu èxit. I és que sembla que Jaume Asens no acaba d’encaixar en el perfil que els comuns busquen per a aquest paper.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides