ERC votarà en contra dels pressupostos de Barcelona del 2022

Maragall afirma que el Govern de Colau i Collboni s’ha “guanyat a pols” el ‘no’ dels republicans

El líder del grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Ernest Maragall

ERC ha comunicat aquest dilluns que votarà en contra de la tramitació inicial dels pressupostos de Barcelona del 2022, la qual tindrà lloc aquest dimecres en la Comissió d’Economia de l’Ajuntament. Segons ha anunciat el líder del grup republicà municipal, Ernest Maragall, “votarem ‘no’ amb absoluta convicció i responsabilitat” perquè, a parer seu, el Govern encapçalat per Ada Colau (En Comú) i Jaume Collboni (PSC) “s’ho ha guanyat a pols”.

Maragall ha posat èmfasi en els “incompliments” i el “menysteniment als barris” de l’Executiu municipal durant els darrers dos anys, i ha criticat la “manca d’ambició i de projecte” dels pressupostos, argumentant que tenen “moltes raons” per votar en contra dels comptes. “Estem quasi obligats a actuar en nom de l’interès general de la ciutat”, ha explicat.

Pel que fa a la resta de grups municipals, Junts per Catalunya i Ciutadans també tenen previst votar ‘no’, mentre que el PP i Barcelona pel Canvi es decantarien, de moment, per l’abstenció. El futur dels pressupostos està, doncs, en mans d’aquests darrers partits, ja que els vots de JxCat, Cs i ERC sumen 18, els mateixos que el Govern municipal.

Si la tramitació inicial dels pressupostos tira endavant aquest dimecres, amb la majoria simple necessària, l’aprovació definitiva dels comptes es votarà el desembre.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.