La Generalitat congela les tarifes del transport públic pel 2022

El conseller Puigneró diu que "a Glashow s'ha constatat que és temps de fets"

Preocupació al metro de Barcelona.
Preocupació al metro de Barcelona.

El govern de la Generalitat de Catalunya ha decidit congelar els preus del transport públic de la que n’és titular pel 2022. Ha estat el vicepresident i conseller de Polítiques Territorials i Territorials, Jordi Puigneró, el qual ha dit a les xarxes socials que l’executiu català no apujarà els preus del transport públic a Catalunya l’any vinent, afirmant que “hem acordat congelar els preus del transport públic per l’any 2022”.

Jordi Puigneró ha viatjat a la ciutat escocesa de Glasgow on s’ha estat celebrant la cimera del clima COP 26. En aquest context, Puigneró ha justificat la congelació dels preus del transport públic català afirmant que “a Glasgow s’ha constatat que és temps de fets i ni més paraules”. En el mateix missatge, Puigneró ha afegit que “la lluita contra el canvi climàtic passa per descarbonitzar la mobilitat”.

L’anunci del govern de Pere Aragonès arriba al mateix temps que la petició que feia l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, la qual demanava congelar les tarifes del transport públic per al 2022. Colau, en una entrevista a elDiario.es exigia al govern de l’Estat i al de la Generalitat més inversió per evitar apujar el preu del bitllet del metro i del bus l’any vinent.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides