CCOO acusa Avidel de xantatge laboral als treballadors

El sindicat denuncia que l'escorxador ha comunicat als treballadors que les comandes a Mercadona perillen si fan vaga

Els treballadors d'Avidel van fer vaga els dies 28 i 29 d'octubre
Els treballadors d'Avidel van fer vaga els dies 28 i 29 d'octubre

CCOO de Lleida ha acusat l’escorxador avícola Avidel, del grup Vall Companys, de fer xantatge als treballadors perquè desisteixin de fer vaga per aconseguir unes millors condicions laborals, i ha traslladat els fets a les autoritats en matèria laboral com un cas de vulneració del dret fonamental de vaga.

El sindicat ha denunciat aquest divendres que Avidel ha enviat un comunicat als correus personals dels treballadors per alertar-los que no desconvoquen la vaga prevista per a finals del novembre, perilla el manteniment de Mercadona com a client.

Segons CCOO, Avidel ha traslladat als treballadors que Mercadona ha comunicat que, de resultes d’un escarni, té la intenció de “reduir i, fins i tot, clausurar les comandes a l’escorxador” si es manté la vaga en la data prevista.

CCOO no només acusa Avidel de conculcar el dret de vaga amb amenaces, sinó també d’usar Mercadona sense que aquesta cadena de supermercats n’estigués al cas.

(Visited 119 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari