A subhasta 25 seus de l’antiga CDC

La puja es produirà el pròxim 2 de desembre i els locals a la venda estan repartits per tot el territori

Imatge d'arxiu d'un escorcoll de la Guàrdia Civil a la seu de CDC

Definitivament, Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) aviat serà història. 25 seus del partit que va fundar l’expresident Jordi Pujol han sortit a subhasta pública. La venda es produirà el pròxim 2 de desembre, segons ha comunicat l’administració concursal al jutjat mercantil número 9 de Barcelona. No hi haurà ni puja mínima ni màxima. Tot i això, les ofertes que no superin el 75% del valor de l’inventari quedaran supeditades a l’aval de l’administració concursal.

En total hi ha quatre locals a Igualada; tres a Tarragona i a Lleida; dos a Mataró, a Granollers, a Sant Feliu de Llobregat i a Figueres; i un a Barcelona, a Reus, a Tortosa, a Mora d’Ebre, a Amposta, a Castelldefels i a La Pobla de Segur.

El procés de venda patrimonial per part de la justícia neix arran del procés de concurs de creditors que la formació va presentar. El juliol de 2020 es va formalitzar i ara ja s’han acabat de fer els números, que a grans trets suposen un deute d’11,9 milions d’euros i una massa d’actius de 8,5 milions. Així, la subhasta d’aquests immobles haurà d’eixugar part dels deutes. D’altra banda, el 2018 la formació va ser condemnada a pagar 6 milions d’euros pel cas Palau.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides