Obren judici oral a disset exalts càrrecs de CiU i empresaris en una peça separada del cas 3%

Se'ls investiga de delictes d'organització criminal, frau a l'Administració i prevaricació

L'Audiència Nacional
L'Audiència Nacional

El jutge de l’Audiència Nacional Santiago Pedraz ha obert judici oral per a 17 exalts càrrecs de CiU del Govern de la Generalitat presidida per Artur Mas i empresaris imputats a la peça separada del cas 3% relativa a Infraestructures, en què s’investiga una presumpta organització criminal que hauria concertat preus per a l’adjudicació de contractes públics de l’empresa pública Gestió d’Infraestructures (GISA).

La resolució recull l’escrit d’acusació del Ministeri Públic en què s’acusa els investigats de delictes d’organització criminal, frau a les administracions públiques, així com delicte continuat de prevaricació.

Als 17 imputats se’ls atribueix haver-se posat d’acord per presumptament aconseguir i manipular entre el 2011 i el 2015 adjudicacions d’obres de la Generalitat, des de carreteres fins a línies ferroviàries.

Per això van comptar amb els que eren màxims responsables de l’empresa pública de la Generalitat per a infraestructures, Joan Lluis Quer, com a president, i Josep Antoni Rosell, com a director general.

(Visited 144 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari