Villarejo afirma que es va reunir amb Rajoy per l’operació Kitchen

També ha afirmat que van administrar hormones femenines a Joan Carles per frenar-li el desig sexual

José Manuel Villarejo ha assegurat que es va reunir amb Mariano Rajoy a la seu del PP del carrer Gènova. El comissari jubilat de la policia espanyola ho ha dit a la comissió sobre l’operació Kitchen que se celebra al Congrés dels Diputats.

És la segona vegada que Villarejo compareix en aquesta comissió d’investigació sobre el suposat ús de fons reservats per robar a Luís Bárcenas documentació compromesa sobre la caixa B del PP. Villarejo ja havia dit que s’enviava missatges amb l’expresident Rajoy, però aquest dimecres ha anat un pas més enllà i ha admès que hi va haver reunions a Gènova.

L’objectiu de la trobada era comprovar si realment Rajoy era qui estava al darrere de tota l’operació, orquestrada des del Ministeri de l’Interior.

D’altra banda, l’excomissari també ha assegurat que van administrar hormones femenines al rei emèrit Joan Carles “per frenar-li el seu desig sexual”. Ell mateix, a preguntes dels diputats, ha confessat que en diversos sectors es considerava “un problema d’Estat que fos tan ardent”. Gabriel Rufián, portaveu d’ERC, ha volgut incidir en la qüestió i ha preguntat “si es va suggerir fer-ho”. Villarejo ha respost ràpidament: “No es va plantejar, es va fer”.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides