Què ha organitzat Junts contra el Govern municipal de Colau i Collboni?

Plataforma Junts Cuidem Barcelona

Una plataforma on els ciutadans de Barcelona puguin penjar imatges de llocs concrets de la ciutat que estiguin bruts, per demanar explicacions a l’Ajuntament. La presidenta del grup municipal de JxCat, Elsa Artadi, ha presentat aquest dimecres el web, anomenat Junts Cuidem Barcelona, com “una eina de participació per fer sentir la veu de la ciutadania”.

La iniciativa de JxCat pretén mostrar “l’estat de deixadesa” en què, a parer del grup municipal, “es troba la nostra ciutat”, i assenyalar el Govern d’Ada Colau i Jaume Collboni com a responsable. Artadi ha afirmat que el compromís de Junts és tramitar cada denúncia i reclamar una resposta a l’Executiu municipal.

La líder de JxCat a Barcelona ha assegurat que es mantindrà informades a cadascuna de les persones que pugin fotografies al web “per fer el seguiment” de la denúncia sempre que, segons ha remarcat, tinguin resposta del Govern municipal. “El normal seria tenir resposta per cadascuna de les denúncies que entrem, però tots sabeu que això no sempre passa”, ha comentat Artadi, insinuant que el Govern de Colau i Collboni no sempre compleix el reglament municipal.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.