En Comú Podem s’ofereix a Aragonès com a alternativa a JxCat

Albiach afirma que "quan el president assumeixi que el Govern no va enlloc, nosaltres hi serem"

En Comú Podem s’ofereix de nou a president de la Generalitat, Pere Aragonès, per a formar part del govern català després del darrer desacord que han patit els socis de l’executiu, ERC i JxCat, amb motiu de la reunió de la taula de diàleg amb el govern central. En declaracions a RTVE, la presidenta del grup d’En Comú Podem al Parlament, Jéssica Albiach, ha declarat que “quan el president Aragonès assumeixi que el Govern no va enlloc, nosaltres hi serem”, afegint que la seva formació mai es posa de perfil quan es tracta de garantir la governabilitat de Catalunya.

En aquest context, Jéssica Albiach ha afirmat que la taula de diàleg entre el govern central i el català no ha quedat tocada per l’absència de JxCat, però que és el govern d’Aragonès el que hi era “afeblit” perquè només estava representat per la part dels republicans.

Per altra banda, la dirigent d’En Comú Podem ha afirmat que la reforma del delicte de sedició està al pacte de legislatura al qual van arribar el PSOE i Podemos per investir president del govern central el socialista Pedro Sánchez. Albiach s’ha mostrat convençuda que la reforma s’aprovarà en l’actual legislatura, tot i que considera que el PSOE no va al ritme que voldrien els morats. En aquest sentit, Albiach ha fet referència als indults als líders independentistes, afirmant que “semblava que el partit socialista no els aprovaria mai, però ja tenim els dirigents independentistes en llibertat”.

(Visited 75 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “En Comú Podem s’ofereix a Aragonès com a alternativa a JxCat”

Feu un comentari