Grau (Cs) relaciona els atacs rebuts amb les crítiques que fa a Borràs

La presidenta del Parlament dona 'like' a una piulada que criticava l'estètica de la diputada de Ciutadans

La diputada de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Anna Grau, ha subratllat aquest dimecres que cada vegada que hi ha hagut un “atac” en xarxes socials cap a ella ha coincidit amb què havia fet crítiques a la presidenta de Parlament català, Laura Borràs.

Així ho ha indicat en una entrevista a Cuatro amb relació al fet que el segon tinent d’alcalde de Junts a Port de la Selva, Roger Pinart (JxCat), digués “quan ja no saps si estàs al Parlament de Catalunya o en qualsevol club de la Jonquera”, al costat de la foto de Grau que acompaña aquest article. Borràs ha fet un like a la piulada del polític de Junts.

En aquest sentit, explica que, abans d’aquestes paraules, Grau havia enviat una carta a Borràs en què l’informava que el seu partit no acudirà a l’acte de lliurament de la Medalla d’Honor del Parlament català a les “víctima de la repressió” que tindrà lloc el divendres. “No falla, no havien passat ni 24 hores i ja estava muntada a Twitter”, ha destacat.

Així mateix, Grau agraeix els suports que ha rebut per part de polítics de diferents partits i, en aquest sentit, ha dit que hi ha part de suport cap a ella i part de “cansament davant el que Borràs representa i representa el seu partit”.

(Visited 640 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari