Creix l’aforament als estadis al 60%

Sanitat autoritza l'ampliació també als pavellons fins al 40%, almenys fins a finals d'aquest mes de setembre

FC Barcelona

Amb la cinquena onada de la pandèmia en retrocés i la majoria dels indicadors de baixada, el Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut ha decidit ampliar l’aforament als estadis i pavellons: un 60% als estadis i un 40% als pavellons.

Fins ara els estadis de futbol només podien comptar amb el 40% del seu aforament total. Ara, amb el 60% ja podran entrar, aproximadament, unes 60.000 persones a l’estadi del Futbol Club Barcelona. De la mateixa manera, el RCDE Stadium i Montilivi, els camps de l’Espanyol i el Girona respectivament, també es veuran beneficiats per aquesta nova normativa.

Aquestes mesures entraran en vigor a partir d’aquest mes de setembre i tindran vigència fins a finals de mes, quan es tornaran a revisar. Si la pandèmia continua sota control i el ritme de vacunació continua augmentant, l’aforament dels estadis es podria veure ampliat de nou.

Els ingressos per taquillatge són una part fonamental dels beneficis dels clubs de bàsquet i futbol. Per això, la notícia és ben rebuda pels clubs. La Lliga ha estat la gran competició europea que menys diners ha gastat en aquest mercat de fitxatges. Aquestes noves mesures ajudaran a millorar, lleugerament, aquesta circumstància.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides