Els peatges s’aixequen abans d’hora

L'hora prevista era la mitjanit però a la Jonquera i la Roca ja s'han aixecat i se n'afegiran de forma progressiva

El peatge de l’Ap-7 de la Roca del Vallès no ha esperat a la mitjanit i a les 20 hores ha aixecat les seves barreres perquè els conductors passin sense haver d’abonar res. També s’han aixecat abans del que es preveia barreres en altres trams de l’AP-7 i a la C-38.

Catalunya alliberarà de peatges 556 quilòmetres aquesta mitjanit quan finalitzi la concessió de quatre trams de les autopistes AP-2 i AP-7, i C-32 Nord i C-33, que compten amb les barreres més antigues i que han estat durant dècades escenari de grans embussos de cotxes.

La ministra de Transports i Mobilitat, Raquel Sánchez, ha visitat aquesta tarda el peatge de la Roca del Vallès i ha avançat que el seu ministeri ja treballa en propostes alternatives als peatges per pagar el manteniment de les carreteres que ara s’alliberen.

La ministra ha posat èmfasi en el fet que, ara, Catalunya està lliure de peatges en la xarxa de carreteres de l’Estat, perquè els que es mantenen són en vies que depenen de la Generalitat. Fins ara, Catalunya era l’autonomia amb més quilòmetres de peatge de l’estat, un fet que suposava “un greuge comparatiu amb la resta del territori”, segons Sánchez.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.