Com ha volgut defensar l’honor d’Artur Mas el seu ex-cap de premsa, Joan Maria Piqué?

Comparant les vacances de Janet Sanz i les d’Artur Mas. L’ex-president de la Generalitat va estar tres dies a Eivissa i Formentera a primers de juliol i es van difondre imatges d’ell i la seva dona fent servir un iot que es lloga per 7.800 euros al dia. S’havien desplaçat a Eivissa en un jet privat propietat de l’empresari Marcel Pascual. Les fotos de Mas al iot, al costat d’una bandera espanyola, van donar molt de joc a la crítica política, sobretot perquè en aquells dies es parlava als mitjans de les seves dificultats per fer front a la fiança que li demana el Tribunal de Cuentas per l’organització del referèndum del 9 de novembre de 2014. L’empresari va sortir en defensa de Mas i va dir que ho havia pagat tot ell menys el cost del bitllet del ferri d’Eivissa a Formentera.

Joan Maria Piqué, que va ser cap de premsa d’Artur Mas a la presidència de la Generalitat i que ara és director general d’Anàlisi i Planificació Estratègica de l’Acció Exterior, ha difós dues fotografies de la segona tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Janet Sanz, dalt d’un vaixell i banyant-se a aigües de Menorca. Les fotos les ha tret del perfil d’instagram d’Adrià Rodríguez, membre de la coordinadora de Barcelona en Comú. Piqué les ha pujat al seu perfil de Twitter amb el comentari: “Artur Mas i la dreta catalana al seu vaixell a Menorca. Ai no, perdoneu, no eren aquestes fotos”.

A la foto on es veu Janet Sanz dalt de la barca no s’acaba de distingir de quin tipus però queda clar que no és com el luxós iot de Marcel Pascual. Entre els usuaris de Twitter que han aplaudit la crítica de Piqué hi ha l’ex-presidenta del Parlament, Núria de Gispert i el diputat de JxCat Joan Canadell. També hi havia comentaris en sentit contrari. “Des de quan un polític d’esquerres no pot disfrutar les seves vacances”, va escriure @JosepNada. “Quin tuit més estúpid. Deixeu que la gent faci vacances com vulgui”, va dir @sergimansilla.

Val a dir que aquests dies, Menorca i les Illes Balears són plenes de polítics d’esquerres i de dretes passant uns dies de vacances. Que hi vagin amb vol privat i en un iot de primera classe no gaires.

(Visited 940 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari