La plataforma contra el laboratori de Grifols a Andorra busca suports

El col·lectiu ha difós un vídeo reivindicatiu i convoca una reunió informativa l'1 de setembre

Pla obert on es veu una imatge virtual de l'edifici que es construirà per acollir un centre de recerca en immunologia a Ordino (Andorra). Imatge del 28 d'abril de 2021 (Horitzontal).

La plataforma ciutadana que s’oposa a la creació d’un laboratori d’investigació de la farmacèutica Grífols a Ordino ha llançat una campanya per aconseguir més suport. Els impulsors de la iniciativa estan compartint un vídeo a les xarxes socials amb el qual exposen els dubtes sobre el projecte. Deixen clar que, al seu entendre, pot suposar un important risc per a la població. I així ho volen explicar en la reunió pública que celebraran l’1 de setembre al Centre de Congressos de la parròquia.

La plataforma creada tot just ara fa unes setmanes continua endavant amb les seves accions per intentar frenar el laboratori. Un dels objectius seria intentar que la seva construcció hagi de rebre l’aval de la ciutadania mitjançant una consulta, opció que sempre ha estat descartada per part del Govern. Ara, volen aconseguir més adhesions a la iniciativa opositora.

Al vídeo la plataforma posa de manifest la contradicció que significa l’obertura d’aquest laboratori amb la declaració de la parròquia com a reserva de la biosfera i el perill que pot representar per als habitants d’Ordino i del país.

També recorda que Andorra no està sota el conveni d’Oviedo i recorda que “la ciutadania unida pot ser més forta que el Govern”. Finalment, es pregunta si “creus que val la pena córrer el risc” i s’anima la població a apuntar-se a la plataforma.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides