Puigneró defensa la via unilateral per mantenir la força negociadora

El vicepresident reclama a l'independentisme "menys voluntarisme i més estratègia i professionalitat"

El vicepresident del Govern, Jordi Puigneró, ha participat en l’acte de cloenda que s’ha celebrat aquest diumenge al matí a Prada on ha defensat no renunciar a la via unilateral per tenir força negociadora davant l’Estat, a les portes d’un curs polític que comença amb la taula de diàleg amb l’Estat al setembre.

La cerimònia s’ha celebrat en una sala plena del cinema Le Lido amb la participació del president de l’UCE, Jordi Casassas, i el president de l’Institut d’Estudis Catalans (ICE) i Premi Canigó 2021, Joandomènec Ros.

Si Pedro Sánchez, ha dit, “bloqueja” la taula, “no durarà dos anys”. “No volem ser a la taula de perdre el temps”, ha remarcat.

Puigneró ha assegurat que l’independentisme “ho tornarà a fer tantes vegades com faci falta” perquè Catalunya sigui “lliure”. “Ens cal molta estratègia i professionalitat per assolir aquest objectiu”, ha dit.

(Visited 128 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari