Anna Grau (Cs) titlla de “presidenta molt macarra” a Laura Borràs

Creu que la taula de diàleg entre governs "neix morta" i que "ni la meitat de l'independentisme" hi està d'acord

La diputada de Ciutadans al Parlament, Anna Grau, ha acusat la presidenta de la cambra, Laura Borràs, de fer un mal ús de la institució i d’entrar-hi “com si fos la dutxa de casa seva”. En una entrevista a l’ACN, Grau ha qualificat Borràs com “una presidenta molt macarra pel Parlament de Catalunya” i amb “una manera de fer que no fa pels catalans”: “Ella s’ho passarà bomba, però el Nacho Martín Blanco no gaudeix quan intervé i ella li talla la paraula”, ha afegit. Mig any després de sortir elegida diputada per primera vegada, la portaveu liberal ha assegurat que no s’hagués imaginat que el Parlament “arribaria al punt de banalitat i degradació d’aquests dies”.

D’altra banda, quan falta menys d’un mes per la primera reunió de la taula de diàleg entre els governs català i espanyol, des de Cs creuen que “neix morta abans de començar”. Així, Grau ha valorat que la taula de negociació està “mal plantejada” i concebuda per “dividir”: “S’asseuen a dialogar per evidenciar que no dialoguen amb els altres, és l’essència d’aquesta taula de diàleg”, ha assenyalat. Mostra d’això, per la diputada taronja, és que no només hi estan en contra els partits constitucionalistes, sinó que “tampoc els ho compra ni la meitat de l’independentisme”, en referència a JxCat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides