Salut prorroga el toc de queda a 148 municipis

El Govern endureix el criteri i s'aplicarà a les localitats amb una incidència acumulada superior als 125 casos

La Guàrdia Urbana de Barcelona
La Guàrdia Urbana de Barcelona

La Guàrdia Urbana de Barcelona

El Govern de la Generalitat ha prorrogat el confinament nocturn a 148 municipis catalans, i ha decidit endurir el llindar d’aplicació. Si, fins ara, la mesura s’aplicava a les localitats de més de 5.000 habitants que tinguessin una incidència acumulada a set dies superior als 250 casos de covid per cada 100.000 habitants, ara aquest llindar passa a 125 casos.

En conseqüència, el nombre de municipis afectats pel toc de queda passa de 176 a 148. Respecte al llistat vigent, amb aquest canvi s’hi afegeixen 29 municipis mentre que 57 deixaran de tenir confinament nocturn.

De les 148 localitats que formen la nova llista, 125 tenen una incidència superior als 125 casos que estableix el llindar de la Generalitat, mentre que a les altres 23 s’aplicarà el toc de queda per la seva proximitat dels municipis afectats. La mesura està pendent de l’aprovació del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i, en cas d’aplicar-se, entraria en vigor a partir d’aquest divendres 20 d’agost.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides