Aragonès adverteix que, si cal, es tornarà a aplicar el toc de queda

El president de la Generalitat creu que no tenia sentit aplicar-lo només en 19 municipis

El president de la Generalitat, Pere Aragonès

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha advertit aquest dimecres que si les dades epidemiològiques a Catalunya “empitjoressin”, es tornaria a posar sobre la taula l’aplicació del toc de queda nocturn. Ho ha dit després de visitar el nou institut de Vilablareix (Gironès), on també ha recordat que el Govern va demanar en dues ocasions al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ampliar-lo, però aquest s’hi va negar.

“Ells han pres una decisió, que no compartim, però la ciutadania necessita claredat”, ha assenyalat Aragonès, que ha reconegut que “no tenia sentit” aplicar el confinament nocturn en pocs municipis i “sense impacte”, motiu pel qual aquest divendres decaurà en les 19 localitats on està vigent.

“No es tracta d’anar fent un pols amb el TSJC”, ha comentat el cap de l’Executiu català, defensant així la decisió del Govern de no demanar prorrogar el toc de queda. Aragonès, però, ha recordat que la resta de mesures -com l’aforament i l’horari dels locals- continuen vigents, i ha assegurat que actuaran contra l’incivisme i els botellots en coordinació amb els ajuntaments.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.