Dotze municipis demanen aplicar el toc de queda per evitar els botellots

Les localitats, del Maresme i del Vallès Oriental, reclamen com a alternativa més efectius policials

Botellots a Barcelona

Els alcaldes de dotze municipis del Maresme i del Vallès Oriental, amb menys de 10.000 habitants, han demanat al Govern de la Generalitat a través d’una carta poder aplicar el toc de queda “davant el risc de patir un increment dels botellots durant el Nadal”. L’escrit l’han signat els batlles de Tiana, Alella, Teià, Vilassar de Dalt, Cabrils, Cabrera de Mar, Òrrius, Vilanova del Vallès, Vallromanes, Santa Maria de Martorelles, Martorelles i Sant Fost de Campsentelles, localitats que per la seva xifra d’habitants no compleixen amb els paràmetres per aplicar el toc de queda nocturn.

En la carta, asseguren que no disposen dels “efectius policials suficients” per evitar que es produeixin botellots en nits com la de Cap d’Any i reclamen que, si no se’ls concedeix el confinament nocturn, puguin disposar com a alternativa d’un “dispositiu extraordinari i específic de Mossos d’Esquadra” per garantir la seguretat. En aquest sentit, recorden que l’oci nocturn estarà tancat, i que el passat mes de setembre ja van haver de limitar l’accés al Parc de la Serralada Litoral “per evitar les concentracions i botellots que es produïen”, que el van deixar brut i ple d’escombraries.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.