TV3 s’oblida de la programació pròpia els caps de setmana d’estiu

La tercera part del temps d’emissió es dedica a pel•lícules i la connexió amb el 324 oscil•la entre un 30% i un 35% els dissabtes i diumenges

Graella de part de la programació de TV3 del dissabte 14 d'agost

Vicent Sanchis ha optat per omplir la graella dels caps de setmana de TV3 de pel·lícules convertint la programació pròpia en pràcticament residual, sobretot el dissabte. Els dissabtes la televisió pública emet cinc pel·lículas, que ocupen 8:30 horas del temps d’emissió, mentre que els diumenges  n’emet 4, que duren unes 7 hores. Això representa un 30% o un 35% del total. La connexió amb la informació contínua del 324 ocupa un 35% els dissabtes i un 30% els diumenges. Els programes propis queden reduïts, doncs, a un 30% dels dissabtes i a un 40% els diumenges.

La programació del dissabte 14 d’agost va començar a les 00:00 hores amb la pel·lícula Desapareguts sense rastre i quan va acabar TV3 va connectar amb el 324 entre les 02:10 i les 04:00 hores. A les 04:00 hores va emetre Rumba a l’estudi i a les 05:00 hores, Folk a l’estudi. Des de les 06:00 hores va tornar a connectar amb el 324 fins les 13:51 hores quan va emetre Zona zàping. El TN migdia va anar de les 14:30 hores fins les 15:30 hores. Tot seguit es van programar tres pel·lícules seguides: Presa d’una obsessió, Vida robada i Una cita amb el destí. A les 20:00 hores es va emetre La Mar de Bé i a les 21:00 hores el TN vespre. La programació d’aquest dissabte es va cloure amb una altra pel·lícula: L’espia que em va estimar.

El diumenge el va començar TV3 amb una altra pel·lícula: Llicència per matar. Tot seguit, connexió amb el 324 i els programes Rumba a l’estudi i Folc a l’estudi, abans de tornar a connectar amb el canal informatiu fins a les 11 del matí, quan es va emetre el programa religiós Signes dels temps. Tot seguit es va programar Diumenge Concert, Matriculats, Joc de Cartes i el TN migdia, abans d’emetre tres pel·lícules seguides: Tulipes a la primavera, Una nova vida i Mil coses que faries tu. A les 21:00 hores va arribar el TN vespre després de La Mar de Bé i abans de Revolució 4.0, Aire Lliure i La Comunitat i una nova pel·lícula, ja entrat el dilluns: Moonligt.

Entre setmana, la connexió amb el 324 representa unes 10 o 11 hores de la programació; és a dir, entre un 42% i quasi la meitat del temps d’emissió. Bona part dels programes propis són reemissions dels que s’han emès al llarg de la temporada normal, amb la complicació afegida que ha calgut buscar substituir de forma urgent els capítols repetits de Bricoheroes que s’han hagut de desprogramar després que el Consell de l’Auidovisual de Catalunya obrís un expedient a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals perquè s’hi emetia publicitat prohibida o indeguda.

(Visited 976 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari